Haluan vuokrata auton

Planbil on suomalainenyhteiskäyttöalusta, josta voit vuokrata auton käyttöösi tunneiksi, päiviksi tai viikoiksi.

Auton avaimet löytyvät heti taskustasi; käyttöönotto ja toiminnallisuudet hoituvat omalla älypuhelimellasi.

PlanBil

Järkevää yhteiskäyttöä

Yhteiskäyttö tarkoittaa auton vuokraamista lyhyeksi ajaksi. Planbil yhteiskäyttöauton voi vuokrata itselleen käyttöön jopa alle tunniksi. Varauksen sekä auton käyttöönoton ja palautuksen voi tehdä mihin tahansa vuorokauden aikaan. Auton ovet aukeavat puhelimella eli avaimia ei tarvita.

Palvelussamme ei ole kuukausihintaa eikä autoissa kilometrirajoituksia. Autot vuokrataan ja palautetaan täyteen tankattuina (sähköautot huolehditaan lataukseen käytön jälkeen). Jokaiselle autolle on Planbil palvelussa merkitty pysäköintipaikka tai - alue, josta se ajon alkaessa noudetaan ja johon se varauksen päättyessä palautetaan.

Rekisteröidy ilmaiseksi

Rekisteröidy ilmaiseksi palveluumme osoiteessa share.planbil.com ja lisää ajokorttikuvasi. Hetken kuluttua saat puhelimeesi viestin ajo-oikeutesi hyväksynnästä ja pääset vuokraamaan auton.

Ota auto haltuun puhelimellasi!

Rekisteröitymisen jälkeen voit etsiä itsellesi sopivan auton ja varata sen käyttöösi puolesta tunnista useampaan päivään, tarpeesi mukaan. Varauskalenteristamme näet autojen saatavuuden reaaliajassa. Varausvahvistus kilahtaa pian varauksen jälkeen sähköpostiisi.

Ovien avaaminen ja lukitus puhelimella

Auton ovet voit avata ja sulkea puhelimellasi. “Avaa” ja “Sulje” painikkeet löytyvät share.planbil.com-sivuston etusivulta ja aktivoituvat varauksesi alkaessa.

Varauksen päättäminen

Päätä varaus helposti puhelimellasi. Paina ensin “Lopeta varaus” ja sen jälkeen vielä vapauta auto seuraavalle käyttäjälle painamalla “Vapauta auto”.