Mikä on PlanBil

Planbil on suomalainen autojen yhteiskäyttöalusta. Digitaalisessa palvelussamme voit vuokrata auton käyttöösi puolesta tunnista eteenpäin tai liisata sen pidempään tarpeeseen. Edistyksellisen Planbil leasingin avulla voit myös tienata muiden käyttäjien vuokrauksilla

PlanBil

Kenelle?

Oletko kenties huolissasi autoilun ekologisuudesta, kustannuksista tai omistamisen tuomista murheista? Siinä tapauksessa Planbil on sinulle potentiaalinen vaihtoehto autoiluun. Meillä sinun ei tarvitse omistaa, maksat autoilusta käyttösi mukaan ja yhdelle autolle on aina useampi käyttäjä.

Miten?

Planbil palvelussa auton varaaminen on helppoa; varaaminen, vuokrasopimus, ovien lukitus sekä maksuliikenne hoituvat kaikki pelkän älypuhelimesi avulla. Palvelumme mahdollistaa auton varaamisen sekä käyttöönoton 24/7.

Mitä vielä?

Planbil yhteiskäyttöleasing on ainutlaatuinen palvelu, jonka avulla mahdollistat muiden käyttäjien autoilun sekä tienaat itse. Hostiksi voit ryhtyä tekemällä leasing-sopimuksen Planbilin kanssa. Planbil leasingiin kuuluu aina auton lisäksi älylaitteisto (etähallintaa varten) autoon asennettuna sekä vakuutukset vuokrauskäyttöä varten.